06-10-2019: De kittens hebben afgelopen tijd bezoek gehad en zijn allemaal gereserveerd, Maddox en Kaya blijven samen en zullen bij Kelly gaan wonen! Ook Iris en Oxana mogen samen in hun nieuwe huisje gaan wonen!! Aspen zal definitief bij mijn collega fokker, de fokster van Ailynn, de moeder van de kittens, Agnes gaan wonen!

 

28-8-2019: De kittens hebben bezoek gehad, Aspen is voorlopig in optie genomen door een collega fokker (voorlopig ivm dat de droppies natuurlijk nog volop ontwikkelen en we dit nog even verder afwachten) 

 

14-8-2019: De kittens groeien goed en beginnen al lekker te spelen en pogingen tot rennen aan te nemen, zo ontzettend grappig en een genot om naar te kijken! Er zullen snel wat foto's volgen.

 

6-8-2019: De kittens zijn vandaag 3 weken oud en groeien goed, eentje was al ontsnapt uit de werpkist en dus tijd voor meer ruimte! Ze zijn vandaag dan ook van de "kraamkamer" boven naar de ren beneden verhuist, ze maken al gebruik van de ruimte en doen net alsof er niks is veranderd! De andere katten daarin tegen vinden het nog niks dat kleine spul.

 

28-7-2019: Voor zover we nu kunnen zien hebben we 2 blue en 4 seal mitted kittens. 1 katertje en 5 poesjes.

 

16-7-2019: De kittens zijn geboren! 6 mooie baby's! We zijn helemaal verliefd en Ailynn ook. In de komende dagen zullen we de kleuren en geslachten vast kunnen stellen.

 

11-6-2019: We hebben een dracht echo laten doen bij Ailynn, we gaan over 2 dagen op vakantie en wilde zeker weten of ze nu zwanger is dit ook ivm de katten oppas. Het is bij deze bevestigt Ailynn is zwanger! Ze draagt 4 a 5 kittens en misschien 6.

 

22-5-2019: Ailynn is ondertussen op bezoek geweest bij Victoriano, heel spannend dus en vooral afwachten of zij zwanger is!

 

2-4-2019: Floortje is ondertussen twee keer mee geweest op show en deed het ontzettend goed! Zij kreeg beide keren excellent 1 en een nominatie voor best in show!

 

7-2-2019: Op 7 februari 2019 is Blue Dolls Shimer bij ons gekomen helemaal vanuit Polen! We zijn ontzettend blij met dit mooie meisje en bedanken haar fokker Klaudia Pozorska voor haar vertrouwen! We zijn enorm benieuwd hoe ze uit zal groeien. Shimer haar roepnaam is Floortje.